#

Bursa

Ceyhan İnci ve BBP İlçe Başkanlarından İznik çıkarması

BBP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyhan İnci, İznik, Yıldırım ve Gemlik İlçe Başkanları ve teşkilatları İznik’e çıkarma yaptı. İznik’te vatandaşlarla buluşan BBP teşkilatları, STK’ları da ziyaret etti. İşte ziyaretten detaylar.

Bursa genelindeki seçim programları ile dikkat çeken Büyük Birlik Partisi ziyaretlerini sürdürüyor. BBP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyhan İnci, İznik, Yıldırım ve Gemlik İlçe Başkanları ile birlikte İznik’i ziyaret etti. Ziyarette ilk nokta İznik Batum Kültür ve Dayanışma Derneği olurken yapılan konuşmalarda İznik ve Bursa’ya yönelik hazırlanan planlar ve programlar aktarıldı.


İznik esnafıyla İznik sorunları görüşüldü

Dernek sonrasında İznik Ayasofya Camisi’ni ziyaret eden heyet, civardaki esnaflarıyla bir araya geldi. Özellikle ekonomik açıdan zorlandığı görülen esnafın ortak sorunu ekonomi oldu. BBP’nin merkez teşkilatları ile sadece Bursa’nın değil Türkiye’nin ekonomiden tarıma kadar her alandaki sorunlarının çözüleceği vurgusunu yapan Aday Ceyhan İnci, Türkiye’de 14 Mayıs itibariyle yepyeni bir dönemin başlayacağını söyledi.


İznik’te İznik Manav Yörük ve Türkmen Derneği, İznik DSİ Lojmanlarında kalan depremzede aileler, Aydınlar köyü ve Abdulvahhab Kurt Bey ziyaret edildi.