#

Gündem

Cem Yılmaz’dan Alper Gezeravcı’ya mesaj

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, G.O.R.A filmine göndermede bulunarak Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’ya başarılar diledi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Türkiye’nin ilk astronotu ünvanına sahip olan Alper Gezeravcı paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Cem Yılmaz, X hesabından yaptığı paylaşıma G.O.R.A filmine göndermede bulunarak “İlk Türk astronot Alper Bey’e ve emeği geçen herkese başarılar dilerim. Uzay oldu mu biliyorsun, her zaman” notunu düştü.

G.O.R.A, senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Türkiye’nin uzay temalı filmlerinden biridir.

Film, İstanbul’da yaşayan Arif’in (Cem Yılmaz) uzaylılar tarafından kaçırılmasıyla başlar. Arif, G.O.R.A adlı uzaylı gezegenine götürülür ve burada bir dizi komik olaya karışır.

“YERSİZ VE ÇEKİMSİZ HER ANIN KEYFİNİ ÇIKAR”

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal da “Bir gün uzay turizmi çok daha ulaşılabilir olacak. Bugün 55 milyon dolar olan belki de 15 – 20 bin dolar olacak. En büyük hayalim o gün geldiğinde uzaya çıkıp, ayı da karşıma alıp, şöyle doya doya bir ‘Aya Benzer’ dansı yapmak! Alper kardeşim; yersiz ve çekimsiz her anın keyfini çıkar. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında yukarıdan, uzaydan Türkiye başka güzel görünüyordur. Bolca keyfini çıkar. Tebrikler” dedi.

“BEN GELDİM SENİ BEKLİYORUM”

Öte yandan Hülya Avşar da Mars temalı bir fotoğrafını paylaştı ve Alper Gezeravcı’ya “Ben geldim, seni bekliyorum. Bu iş Mars’ta biter. Yolun açık olsun” diye seslendi.