#

Bursa

ÇEKSANAT’ta Kasım bir başka!

Kasım ayı programında tiyatro, sinema, söyleşi ve atölyelerin yanı sıra, ara tatile özel çocuklar için hazırlanan birbirinden renkli ve eğitici atölyeler ile etkinlikler yer alıyor.

ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi Kasım ayında dopdolu…
ÇEKSANAT TİYATRO’nun yeni oyunu “İLERLEME Kelimesi Annemin Ağzında Feci Yanlış Tınlıyordu” Kasım ayı boyunca her çarşamba ve cuma tiyatroseverler ile buluşurken repertuardaki çocuk ve gençlik oyunları da gösterimlerine devam ediyor.
ÇEKSANAT TİYATRO aynı zamanda Salı ve Perşembe günleri okullar için toplu seans gösterimleri de gerçekleştiriyor.
Sezon boyu sürecek yeni atölyeler olan “Çocuklar İçin Dans Atölyesi”, “Yetişkinler İçin Latin Dans Atölyesi” ve “Çocuklar İçin Yaratıcı Drama Atölyeleri” de Kasım ayı itibariyle başlıyor.

ÇEKSANAT SİNEMA, birbirinden iyi 8 filmle Kasım ayını karşılıyor. Her hafta sonu saat 20.00’de gerçekleştirilen film gösterimlerine tüm sinemaseverler davetli.
ÇEKSANAT SÖYLEŞİ’de Şair- Yazar Hilmi Haşal’ın konuğu Şair – Yayımcı Mücahit Aygören. Söyleşi 14 Kasım akşamı ÇEKSANAT sosyal medya hesaplarından izlenebilir.

Ara tatilde eğlencenin adresi ÇEKSANAT!

Okullar ara tatile girerken çocuklar tatilin heyecanını GKM’de yaşayacak. Ara tatile özel beş atölye, tiyatro oyunları ve ücretsiz çocuk filmleri gösterimleriyle çocuklar bu tatilde de eğlenerek öğrenmenin keyfini sürecek.

“Çocuklar İçin Yoga Atölyesi”, “Maske Yapım ve Canlandırma Atölyesi”, “Hikaye Yazma Atölyesi”, “Hikaye Resimleme Atölyesi” “Yaratıcı Masal Yazma ve Canlandırma Atölyesi” ve “Yaratıcı Drama Atölyesi” ile bu tatil de çocuklar için dopdolu geçecek.
ÇEKSANAT, atölyelerin yanı sıra Uludağ Sinema Topluluğu tarafından çocuklar için hazırlanan program ile ücretsiz sinema gösterimleri gerçekleştirilecek. Programda “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin.”, “Şirinler”, “Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı”, “Çılgın Hırsız”, “Megamind”, “Rango” ve “Planet 51” filmleri her gün saat 12.00’de GKM Sinema Salonunda çocuklar ile buluşacak.

ÇEKSANAT TİYATRO ise kendi sahnesi GKM’de ara tatil etkinlikleri kapsamında “Hendek” ve “Dev Kurbağa” ve “Benim Masalım” oyununu sergilerken 14 ve Kasım tarihlerinde 27. Uluslararası Bursa Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali kapsamında “Keloğlan ile Oh Dede” oyununu sahneleyecek. Hendek, Fırtına ve Benim Masalım oyunları ise İnegöl Belediyesi’nin etkinlikleri kapsamında İnegöllü çocuklar ile buluşacak.

Program hakkında detaylı bilgiye ve kontenjan ile sınırlı atölyelere kayıt için 0530 667 24 12 numaralı telefondan ve ÇEKSANAT sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.