#

Bursa

ÇEKSANAT Yaz Tatili Etkinlikleri başlıyor

ÇEKSANAT; yaz tatiline özel çocuklar ve gençler için hazırlanan birbirinden renkli ve eğitici atölyeler ile etkinlikler içeren bir yaz programı sunuyor.

ÇEKSANAT tarafından 11 Temmuz- 3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek yaz tatili etkinliklerinde çocuklar ve gençler, alanında deneyimli eğitmenler eşliğinde danstan heykel yapımına, yogadan resme, müzikten öyküye uzanan çeşitli atölyeler ile tatilin tadını çıkaracak.

GKM’de iki ayı kapsayan uzun soluklu atölyeler sizleri bekliyor

ÇEKSANAT’ın Görükle Kültür Merkezi’nde hazırladığı farklı yaş gruplarına yönelik iki aylık programda “Hikaye Resimleme Atölyesi”, “Yoga Atölyesi”, “Çal-Söyle-Dinle-Dans Et ‘Müzik’ Atölyesi”, “HIP-HOP Atölyesi”, “Resim Atölyesi” ve “Resim-Heykel Atölyesi” başlıklı eğlenceli ve eğitici atölyeler yer alıyor.


Yaz tatili programında günlük atölyeler de yer alıyor
11 Temmuz- 3 Eylül tarihleri arasındaki devamlı atölyelerin dışında günlük atölyeler de ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezi’nde olacak.
Eğitmen Tuba Okat Koçak tarafından verilecek birer günlük birbirinden farklı dört atölye (“Hayvanlarla Kitap Ayracı Atölyesi”, Resimlerimizle Ressam Olalım Atölyesi”, “Hareketli Maket Canavarlarız Atölyesi” ve “Dünyamızı Sanatla Geri Dönüştürelim Atölyesi”) keyifli bir yaz geçirmek isteyen 6-11 yaş aralığındaki çocuklar için Görükle Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Atölyelerin yanı sıra sinema da programda yer alıyor

ÇEKSANAT, atölyelerin yanı sıra Uludağ Sinema Topluluğu tarafından çocuklar için hazırlanan Temmuz programı ile ücretsiz “Sinema” gösterimleri gerçekleştirecek. Programda “Ayı Paddington”, “Küçük Prens”, “Kutup Ekspresi”, “Spirit”, “Ratatuy” ve “Kabakçığın Hayatı” filmleri 12-30 Temmuz tarihleri arasında her pazartesi ve çarşamba saat 12.00’de GKM Sinema Salonunda çocuklar ile buluşacak.

Program hakkında detaylı bilgiye ve kontenjan ile sınırlı atölyelere kayıt için 0530 667 24 12 numaralı telefondan ve ÇEKSANAT sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.