#

Bursaspor

Bursaspor’da neler oluyor, Galip Sakder açıkladı

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, Ali Ay ve Recep Günay ile görüşmesinin detaylarını açıkladı.

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder, Ali Ay’ın camiayı kaosa sürüklememek adına adaylık başvurusunu yeniden gözden geçireceğini duyurdu.

Kamuoyuna konuyla ilgili açıklama yapan Sakder, yarın Teksas grubunun imzalarını tüzük gereği almak üzere toplanacaklarının da altını çizdi.

Günay ve Ay ile görüşmelerinin detaylarını aktaran Divan Başkanı, ”Değerli Bursasporlular, son genel kurulumuzun ardından camiamız içinde yaşanan çalkantılı süreci sona erdirmek adına Divan Başkanlık Kurulu olarak bizler de bir takım girişimler ve görüşmeler gerçekleştiriyoruz,
Bu çerçevede bugün davetim üzerine Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın Recep Günay ile genel kurul kararı alınması halinde aday olacağını açıklayan eski başkanlarımızdan sayın Ali Ay ile biraraya geldik.

Görüşme sonunda mevcut başkan Sayın Günay, yönetim kurulu ile birlikte görevlerinin başında olduklarını, olağanüstü genel kurul kararının gündemlerinde bulunmadığı hem bana hem de Sayın Ali Ay’a iletmiştir.

Sayın Ali Ay da Bursaspor camiasının kaosa sürüklenmemesi gerektiğini her fırsatta dile getirdiğini hatırlatarak, bu ortamın bir parçası olmak istemediğini bu nedenle kararını yeniden gözden geçireceğini bildirdi.Teksas gurubunun talebi üzerine yarın saat 14.00 Bursaspor Özlüce tesislerinde toplamış oldukları genel kurul imza dosyasını Tüzüğümüz gereği almak üzere toplanacağız.” açıklamasını yaptı.

Teksas toplanan İmzaları Divan kuruluna sunacak 

Bilindiği üzere, mevcut başkan Recep Günay yönetiminin kongreye gitmek istememesi üzerine camianın çağrısına istinaden Teksas tarafından genel kurul üyelerinin imzaları alınmıştı. Yeterli imza sayısına ulaşan Teksas, yarın kulübü kongreye götürebilmek için toplanan imzaları Bursaspor Divan Kurulu’na sunacak.