BUSKİ Genel Müdürlüğü, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında planlı su kesintisi yapılacağını açıkladı.
Yapılan duyuruda, vatandaşların kesintilere karşı tedbirli olması istendi.
Yıldırım’da 5 gün sürecek
BUSKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde su kesintisi uygulanacak.
Kesinti, 31 Ağustos 2026 ile 4 Eylül 2026 tarihleri arasında her gün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Su kesintisinden 1. Yetiş Sokak, Hatip Sokak, Kurubaş Sokak ve çevresindeki bölgeler etkilenecek.
Nilüfer’de de su kesintisi yapılacak
BUSKİ İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle Nilüfer ilçesinde de su kesintisi yaşanacak.
Kayapa Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi ve çevresinde, 30 Ağustos 2026 Pazar günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacak.
BUSKİ, kesintiden etkilenecek bölgelerde yaşayan vatandaşların gerekli tedbirleri önceden almasını istedi.








