#

Bursa

Bursa’dan deprem bölgesine desteK

Ak Parti Bursa il Başkanı Bavut Gürkan, Line Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. Başkan Gürkan, Bursa’nın deprem bölgesine destekleriyle ilgili, gelen depremzelerle ilgili sürecinden bahsetti. Aynı zamanda Bursa’nın afet adayı bir kent olduğunu vurguladı.

Depremlerin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Bursa Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ilk olarak Gaziantep’e ardından Hatay’a görevlendirilmişti. Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan deprem destekleriyle ilgili Bursa’nın güzel bir sınav verdiğini belirtti.

Başkan Gürkan, Line Tv mikrofonuna özel olarak deprem felaketleriyle ilgili Bursa’nın yaptığı çalışmalarla ilgili konuştu.

Bursa’dan gönderilen ve kurulumu yapılan konteyner kentlere de değindi Başkan Gürkan.

Yardımların devamını bekliyoruz diyen Ak Parti Bursa İl Başkanı, depremzedelerin bölgeden ayrılması ve Bursa’ya gelen depremzedelerle ilgili de konuştu.

Aynı zamanda Bursa’nın afet adayı bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Gürkan, konuyla ilgili Bursa’da Belediyeler ve Akademik odalarla toplantı yapıldığını belirtti.

Ak Parti Bursa il Başkanı Davut Gürkan, 1999 öncesi yapılan yapılarla şu anki yapıların arasında mevzuat farkı olduğunu belirtti.