#

Bursa

Bursa’da, yolcu otobüsü ile iki TIR çarpıştı

Bursa’da bir firmasına ait otobüs TIR’a arkadan çarptı. Otobüste bulunan 20 yolcu ölümden dönerken muavin ise araçta sıkışarak yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Bursa-Karacabey yolu 60’ıncı kilometresinde meydana geldi. Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Balıkesir’e giden ve 20 yolcusu olduğu öğrenilen Mustafa O. idaresindeki yolcu otobüsü, Karacabey girişine geldiği sırada yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetinden çıktı.

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü, önce A.K.’nin kullandığı TIR’a   ardından R.D. idaresindeki bir başka TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle muavin Seyit B., ön koltukta sıkışırken, sürücü Mustafa O. yaralandı.

O sırada yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otobüsün muavin koltuğunda sıkışan Seyit B. ‘yi otobüsten çıkardı.

Yaralanan sürücü Mustafa O. ve Seyit B. Bursa Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmazken otobüsteki 20 yolcu ise kazayı yara almadan atlattı. Yolcular aynı firmaya ait başka bir otobüse aktarıldı.