#

Bursa

Yol verme kavgasında yangın tüpüyle saldırdı

Bursa’da trafikte makas atma meselesi yüzünden çıkan kavgada taraflar birbirlerine acımadan vururken, yangın tüpüyle başına vurulan bir kişi hastanelik oldu. Bir kişi kavgayı ayırmak için biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

Bursa’da yabancı uyruklu Muhammed E. idaresindeki otomobil ile trafikte seyreden başka bir sürücü arasında makas atma meselesi yüzünden tartışma başladı.

Birbirleriyle trafikte korna ve selektör ile tartışan sürücüler daha sonra yol kenarında bulanan bir benzin istasyonuna girdi. Araçlardan inen şahısların tartışması burada da devam etti.

Taraflar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Birbirlerine acımayan şahıslar tekme ve yumruklarla saldırdı. Kavgada hızını alamayanlarda birisi ise istasyonda bulanan yangın söndürme tüpüyle tartıştığı kişiye vurdu. Kavgaya istasyonda görevli çalışanlarda müdahale etti.

Çıkan kavga sonucu Muhammed E. yaralanırken kavgayı ayırmaya çalışan bir motosiklet sürücüsünün biber gazı sıkmasıyla kavga son buldu.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Muhammed E.’yi olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Polis kavgayla ilgili soruşturma başlattı.