#

Bursa

Telefon mağazasından 100 bin liralık hırsızlık

Bursa’da gece geç saatlerde sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen bir hırsız 10 saniye içerisinde kilidin açtığı telefon mağazasından birkaç dakika içinde 100 bin lira tutarında cep telefonu ve malzemeleri alıp kayıplara karıştı.

Olay, gece saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi üzerinde bulunan bir cep telefonu dükkanında meydana geldi.  Hırsızlık için dükkana gelen şüpheli, kısa bir süre içerisinde kilidi açarak içeri girdi. İçeri giren şahıs değeri 100 bin lirayı bulan cep telefonu, aksesuar, kol saati ve kasada duran ruhsatlı silahı alarak kayıplara karıştı.

Sabah iş yerini açmaya gelen dükkan sahibi Vedat Tunç, kilidin olmadığını ve kapının açık olduğunu görünce güvenlik kameralarını inceledi ve dükkana hırsız girdiğini fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi.  İhbar üzerine hırsızlık olayının yaşandığı telefoncuya kriminal ve hırsızlık bürosu dedektifleri  sevk edildi. Güvenlik kameralarının incelendiği ve parmak izinin alındığı şüpheli için arama çalışması başlatıldı.