#

Bursa

Bursa’da sokakta yürüyen 3 kişiye çarptı! İşte kaza anı

Bursa’da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü sokakta yürüyenlere çarptı. 3 kişinin yaralandığı kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza Bursa’nın Gürsu ilçesine bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Mahmut A.’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, sokakta yürüyenlere çarptı. Kazada Gülsüm A., Ahmet A. ve Mevlide S. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın ardından gözaltına alınan Mahmut A. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde otomobilin yayalara çaptığı ve yaralıların başına kalabalığın toplandığı yer aldı.

Sürücü yeni ehliyet almış, araç ise kiralık

İş yerinin önünde meydana gelen kazada yaralıların yardımına koşan ve 112’yi arayarak yardım isteyen Cebrail Beyaztaş, “Mağazamda oturuyorduk. Bir anda dışarıda gürültü koptu. Çıktığımda insanlar savrulmuştu. 4 kişiye vurmuştu. Vuran da yabancı uyruklu. Yaralılara müdahale ettik. Bir abinin ayağı kırılmıştı. Ambulans çağırdık ve sonra götürdüler. Bize söyledikleri kadarıyla fren yerine gaza basmış. Yeni ehliyet almış ve araç kiralıkmış. Kadınlardan birinin burnu kanıyordu. Sağlık personeli neyin var diye sorunca sırtım acıyor dedi. Daha sonra polis ortalığı toparladı ve çocuğu alıp gitti” dedi.