#

Bursa

Bursa’da satırlı saldırgan serbest kaldı

Bursa’da bir otomobil sürücüsü, trafikte lambaları kapalı bir şekilde seyreden motosiklet sürücüsünü ‘lambalarını açar mısın’ diyerek uyardı. Uyarıldığı için sinirlenen motosiklet sürücüsü, kendisini uyaran kişiye belinde taşıdığı satırla saldırdı. Bu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polisin operasyonuyla yakalanan zanlı ve yanındaki arkadaşı serbest kaldı. Bu kişilerin daha önce de posta aracını soyduktan sonra polisin de parmağını kırdığı ortaya çıktı.

Olayın yaşanmasının ardından saldırıya uğrayan kişinin şikayeti üzerine Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, satırlı ve yanındaki kişiyi kıskıvrak yakaladı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Şüphelilerin yaklaşık 1 ay önce posta aracını soydukları ve kendilerini yakalamak isteyen polisin parmağını kırdıkları öğrenilirken, sevk edildikleri mahkemece ifadeleri alınarak serbest bırakıldıkları öğrenildi.