#

Bursa

Bursa’da akılalmaz olay! Kabusu yaşattılar

Bursa’da 26 yaşındaki E.M.’yi rehin alan Y.Ç. (28) ve 2 arkadaşı bir eve götürdükleri gencin ellerini kelepçeleyip ayaklarını bağlayarak tekme tokat dövdü. Ağzını bantla bağladıkları gencin daha sonra silah namlusunu ağzına sokarak tehdit eden şüpheliler, E.M.’ye kadın elbisesi giydirip işkence yaptılar. O anları ise cep telefonuyla kayda aldılar. Eve operasyon düzenleyen polis ekipleri E.M.’yi kurtarıp Y.Ç.’yi gözaltına aldı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde Y.Ç. ve yanındaki 2 arkadaşı iddiaya göre aralarında para meselesi bulunan E.M.’yi bir eve götürdü.

Burada, taraflar arasında tartışma çıktı. Y.Ç. ve arkadaşları, E.M.’nin ağzını bantlayıp ellerini kelepçeledi, ayaklarını bağladı.

3 kişi yere yatırdıkları E.M.’yi tekme ve yumruklarla döverek işkence yaptı.. Bu sırada Y.Ç. belinden çıkardığı tabancayı E.M.’nin ağzına sokup tehdit etti.

Yaşananların ardından şüpheliler, kıyafetlerini çıkardıkları E.M.’ye kadın elbisesi giydirdi.

Şüpheliler E.M.’ye sabaha kadar yapılan işkence anlarını da cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

E.M.’nin arkadaşlarının ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti.

Y.Ç.’nin adresini tespit eden ekipler, eve baskın yaptı. E.M. kurtarılırken, Y.Ç. ise polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Polis, diğer 2 kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.