#

Bursa

Bursa’da pazar günü bu yollar kapalı olacak

Bursa Emniyet Müdürlüğü 11 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Gökdere Meydanı’nda düzenlenecek olan MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Bursa Mitingi programı çerçevesinde trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.

Emniyet’ten yapılan açıklamada “10 Eylül Cumartesi günü saat 24.00’dan itibaren Gökdere Kavşağı ile Meydancık Kavşağı iniş ve çıkış miting için ve çıkış miting için stant kurulacağından araç trafiğine kapalı olacaktır” açıklaması yapıldı.

11 Eylül Pazar günü ise saat 10:00 itibariyle Kemal Bengü Caddesinde bulunan Acem Reis Camii Kavşağından Gökdere gidiş – geliş, Mahmudiye Kavşağından Gökdere gidiş – geliş, Meydancık Kavşağından Gökdere Kavşağına iniş ve çıkış, Etbalık Kavşağı, Beyazıt Caddesinden Gökdere gidiş ve geliş istikametlerindeki yollar açık hava mitingi bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacak.

Şenöz Lambalardan Meydancık kavşağına iniş istikametine yol trafiğe açık, İncirli Caddesine Mecburi yön olarak kullandırılacak. Ayrıca Yıldırım ilçesinde bulunan Kurtuluş Caddesini kullanacak olan araç ve sürücüleri için cadde tek yön iniş olarak kullanılacak.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

Araç sürücülerin miting öncesi ve miting süresince, İzmir yolu, Yakın doğu çevre yolu, Ankara yolu, Avrupa Konseyi Bulvarı, Yeşil türbe istikametinden Setbaşı istikameti, İncirli Caddesi, Kurtuluş Caddesi, Namazgâh Caddesi, Teleferik istikameti, İpekçilik Caddesi, Beyazıt Caddesi, Mudanya yolu ve Eğitim Cadde istikametlerini kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.