#

Bursa

Bursa’da ‘Macera yeniden başlıyor’

Dağyenice Ultra Trail ‘Macera yeniden başlıyor’ sloganıyla 24 Mayıs günü Dağyenice’den başlayacak koşu etkinliğine ilişkin basın açıklaması düzenledi.

Nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumunda düzenlenen basın açıklamasına Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Nefes Dağyenice Doğada Tesisleri Genel Müdürü Alpay Savaş Güçlü, PSX Dut Yarış Direktörü Burcu Özhan, SPX Dut Parkur Direktörü Osman Argat, SPX Dut Sportif Etkinlikler Direktörü Erçin Çaçan, Olgar Perakende Direktörü Fırat Tekin, Doca Pakkens Kurumsal İletişim Yöneticisi Hakkı Şenkeser ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Yardımcısı Okan Şahin:

Nilüfer Belediyesi olarak bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Yeşil Bursanin yeşil kısmını sporculara ve sizlere göstermekten mutlu oluyoruz. Tüm sporculara başarılar.”

PSX Dut Yarış Direktörü Burcu Özhan da:

1500 koşuya ev sahipliği yaparak, Nilüfer’e ve Bursa’nın turizmine katkı sağlıyoruz. En sahibimiz Nilüfer Belediyesi’dir. Bu etkinlikte birçok sponsorumuz var. İlk başta Nilüfer Belediyesi olmak üzere, tüm sponsorlarimiza teşekkür ediyorum.”