#

Bursa

Bursa’da kazaya karışıp kaçtı ceza üstüne ceza yedi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kazaya karışıp hasarlı aracıyla kaçan sürücü trafik ekipleri tarafından 500 metre ileride yakalandı.

İnegöl’de Ertuğrulgazi caddesine doğru aracıyla hareket halinde olan sürücü Engin Ç. (46) idaresindeki otomobil, aynı cadde üzerinde seyir halinde olan sürücü Batuhan A. (24) idaresindeki otomobille çarpıştı. Kaza sonucu sürücü Engin Ç. yaralanırken, diğer aracın sürücüsü Batuhan A. kaza yerinden hasarlı aracıyla kaçtı. Yaralı sürücü kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Trafik ekipleri olay yerinden kaçan aracın sürücüsünü bulmak için çalışma başlatırken aramalar başarı ile sonuçlandı. Kaza yerinden kaçan sürücü ve aracı, olay yerinden 500 metre uzakta boş bir arsa da yakalandı. Ekiplerin yaptığı ilk kontrolde sürücünün ehliyetsiz ve alkollü olduğu öğrenildi.
Kaça sürücüyealkollü araç kullanmaktan bin 339 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan 2 bin 698 TL, sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı için 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı.