#

Bursa

Bursa’da katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü

Bursa’nın Kestel ilçesi Barakfaki mevkisinde Gölbaşı rampasında freni patlayan TIR önündeki 20 araca birden çarptı. Feci kazada çok sayıda kişi yaralanırken ilk belirlemeye göre 3 kişi hayatını kaybetti. Bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

 

Kaza, Bursa-Ankara yolu üzeri Barakfakih mevkiinde 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İnegöl istikametinden gelen tır sürücüsü, freni patlayınca önündeki araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdı.

Yolun ortasındaki bariyerleri aşan tır, İnegöl istikametine gitmekte olan araçlara çarpmaya başladı. Onlarca aracı önüne katan tır, yaklaşık 50 metre sonra durabildi. Diğer araçların da hızla gelmesiyle anayol, savaş alanına döndü. Kazada 9’u ağır 21 kişi yaralanırken 3 kişinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

BURSA VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa’ nın  Kestel ilçesi Barakfaki mevkisinde meydana gelen kazada 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 9′ u ağır 21 kişinin yaralandığını açıkladı..

KAZA SONRASI ONLARCA ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU