#

Bursa

Bursa’da kadın ticareti anlaşmazlığı cinayet getirdi

Bursa’da dün saat 15.20 sıralarında Yıldırım İlçesi Samanlı Mahallesi’nde ikamet eden B. Ş. isimli kadının bıçakla yaralandığı ihbarı alındı.

İhbar üzerine olay yerine giden güvenlik güçleri evin kilitli kapısını kırarak içeri girdi. Mutfakta bıçakla ağır yaralı vaziyette bulunan mağdur B. Ş. İsimli kadın 112 ambulansı ile Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen mağdur B. Ş. isimli kadın hayatını kaybetti.

Cezaevinden izinle çıkan kişi tarafından öldürüldü

Olayda şüpheli olduğu değerlendirilen şüpheli N. S. isimli şahsın olay yerinden kaçarak dolmuşa binip Samanlı Mahallesinden uzaklaştığı ve fuhuşa teşvik suçundan cezaevinde yatarken izinli çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Aynı gün saat 16.20 sıralarında şüpheli N. S. Gürsu ilçesi emniyet bölgesi olan İstiklal Mahallesi Akasya sokaktaki adresindeki evine girdikten kısa bir süre sonra jandarma devriyesi tarafından yakalanarak Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiştir.

Cinayet kadın ticareti anlaşmazlığı yüzünden çıktı

Şüpheli N. S. suçunu inkar etmiştir. Devam eden ifade ve sorgu sürecinde kendisinin Bursa ilinde, uzun zamandır fuhuş ve kadın ticareti yaptığını, maktül B. Ş.’nin ise Balıkesir ve Bursa ilinde aynı işi yaptığını, olayın meydana geldiği evde B.Ş. ile kadın ticareti anlaşmazlığı nedeni ile tartışarak kavga ettiklerini, o esnada mutfaktaki ekmek bıçağını alarak B. Ş. isimli kadını sırtından ve ayağından 5 bıçak darbesi ile yaralayarak olay yerinden kaçtığını itiraf etti.

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken kasten adam öldürme şüphelisi N. S.’nin gözaltına alındığı ve Cumhuriyet Savcılığına sevk edileceği bildilirdi.