#

Bursa

Bursa’da iş yeri basan saldırganlar yakalandı

Bursa’da iş yerini arkadaşlarıyla basıp yabancı uyruklu patronu ve oğlunu bıçakla yaralayan 2 saldırgan yakalandı. Yaşanan arbede iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi’nde faaliyet gösteren demir doğrama iş yerinde Abdullatif Elnahar ve Musa Hattab arkadaşlarını da yanına alıp iş yerine gitti. Elnahar demir, iş yeri sahibi Ahmad Ajjan El Hadid (56) ve Yusuf Ajjan El Hadid (34)’den parasını istedi.

Yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavgada Abdullatif Elnahar, iş yeri sahibi ve oğlunu bıçakla yaraladı. Şüpheli ve arkadaşları olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine çok polis ekibi ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralı baba ve oğlu, ambulansla kaldırılarak tedavi altına alındı. Baba ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kıskıvrak yakalandılar

Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüpheliler Abdullatif Elnahar ve Musa Hattab’ı yakalayıp gözaltına aldı. Abdullatif Elnahar’ın ifadesinde “Ben eskiden orada çalışıyordum. İş yerine paramı talep etmeye gittim. Tartışma sonucu kavga çıktı” dediği öğrenildi. 2 şahıs da adliyeye sevk edildi.