#

Bursa

Bursa’da hava durumu

Meteoroloji Bursa için 27 Şubat 2023 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gökyüzü çok bulutlu ve gün boyu en yüksek 24 derece seviyelerine kadar çıkıyor. Meteorolojiden bir diğer uyarı ise hafta içi yer yer sağanak yağışlar oldu.

Meteoroloji Bursa için 5 günlük hava tahmin raporunu yayınlarken sağanak yağış geçişlerinin ne zaman etkili olacağı konusunda gün vererek uyarı yaptı. Yeni haftanın ilk gününe 12 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu bir gökyüzü hakim oldu.

Öğle saatlerine doğru da çok bulutlu gökyüzü etkili olurken termometreler 12 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde yine çok bulutlu gökyüzüyle birlikte Bursa genelinde hava sıcaklığı en yüksek 20 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Öğle saatleri sonrası termometreler 24 derece seviyelerine kadar tırmanırken şehir genelinde çok bulutlu gökyüzü hakim olmaya devam ediyor.

Akşam saatlerine doğru da termometreler 22 dereceye kadar tırmanırken çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde hava sıcaklığı 17 derece seviyelerine gerilerken, gece saatlerinde ise termometreler 14 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın