#

Bursa

Bursa’da liseli gençlerin ölümüne kız kavgası

Bursa’da kız meselesi yüzünden birbirine giren 2 grubun tekme tokat kavgası kameralara yansıdı. Arkadaşları öldüresiye birbirine vururken cep telefonlarıyla o anları görüntüleyen kızların söyledikleri dikkat çekti.

Olayın yaşandığı yer Bursa’nın Osmangazi ilçesi Tophane sırtlarındaki merdivenler. Kız meselesi yüzünden tartışan lise öğrencisi oldukları öğrenilen 2 grup, konuşmak için Tophane’deki merdivenlerde buluştu. Bir süre sözlü  tartışan grup sonra tekme tokat birbirine girdi. Gençler birbirlerini darp ederken, o anları ise kız arkadaşları cep telefonlarıyla kayda aldı. Gençlerden bazıları “Yeter artık, vurmayın” diye kavga eden arkadaşlarını ayırmaya çalışsa da, kızların “Vurun, vurun” diye bağırmaları dikkat çekti. Uzun süre kavga eden şahıslar daha sonra ayrıldı.

Aynı grup akşam saatlerinde de Merinos Parkında karşılaşınca tekrar tekme tokat kavgaya tutuştu. O anlar da o sırada parkta olan bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Yaşanan kavgada bir gencin çene kemiğinin kırıldığı, kendisini darp eden kişilerden şikayetçi olduğu öğrenildi.