#

Bursa

Bursa’da eski eşini öldüren adam da öldü

Bursa’da 2 sene önce boşandığı eski eşini otobüs durağında başından vurarak öldüren ve daha sonra aynı tabancayla kendi kafasına sıkan şahıs da olaydan yaklaşık 9 saat sonra hayatını kaybetti.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde gece saatlerinde Turgutalp Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki otobüs durağında Kahraman Çetinkaya (41) İnegöl Devlet Hastanesi’nde görevli temizlik personeli olan eski eşi Fadime Cuma’yı (40) işe giderken gördü. Çetinkaya, eski eşi ile burada tartışmaya başladı. Çetinkaya daha belindeki tabancayla eski eşinin başına ateş etti ardından da aynı silahla kendi kafasına sıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Fadime Cuma, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yoğun bakım ünitesine kaldırılan Kahraman Çetinkaya da olaydan yaklaşık 9 saat sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cuma ve Çetinkaya’nın cenazeleri savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.