#

Bursa

Bursa’da deposu tüp dolu evde yangın!

Bursa’da sabah saatlerinde bir evde meydana gelen yangında alevler tüp dolu depoya ulaşmadan kontrol altına alındı. Mustafakemalpaşa ilçesindeki Tepecik Mahallesi’nde bir evde meydana gelen yangını komşular fark ederek büyük tehlikenin önlenmesini sağladı.

Bir evde kiracı olarak oturan 20 yaşındaki genç sabah saatlerinde evden ayrıldı. Bir süre sonra evden dumanların yükseldiğini gören komşular, durumu ev sahibine bildirdi. İkinci kattaki evin altında ise berber ve yine ev sahibine ait tüp deposu bulunuyordu. Tüplerin patlama riskine karşı yardımcı olan komşular, 19 küçük tüp, 23 tane de büyük tüpün kısa sürede depodan çıkarılmasını sağladı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangına müdahale edilirken, kısa süre içerisinde yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında, ev kullanılamaz hale geldi.

Yapılan ilk incelemelere göre elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın için soruşturma başlatılırken yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.