#

Bursa

Bursa’da Çarşamba Kırmızı Beyaza büründü

Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığının düzenlediği etkinlik Türkiye’ye damgasını vurdu. Ocaklar tarafından Bursa’nın Çarşamba mahallesindeki bütün Suriyeli dükkanların camlarına Türk bayrağı asıldı.

Cumhuriyetin 100.Yılı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanırken Bursa’da Ülkü Ocaklarının düzenlediği etkinliğe binlerce genç katıldı. Şanlı Türk bayrağı Çarşamba mahallesinde Suriyeli vatandaşların işlettiği iş yerlerinin camlarına asıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Mehmet Saltık, “Öncelikle Cumhuriyet’imizin 100. Yılı yüce Türk milletimize kutlu olsun. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı gönülden kutluyor, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurucu kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize ve büyük ceddimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Bizlerde Bursa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak bu onurlu ve gururlu günde Bursa’nın köklü semtlerinden birisi olan Çarşamba mahallesinde misafirimiz olan Arap dükkanlarına şanlı Türk Bayrağı astık. Ne Mutlu Türküm Diyene” diye konuştu.

Çarşamba mahallesindeki iş yerlerine Türk bayrağı asılması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Bölge halkı ve Bursalılar bu anlamlı etkinlikten dolayı Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Mehmet Saltık ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.