#

Bursa

Bursa’da çarptığı yaralıyı aracına alıp yolda bıraktı

Bursa’da kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı. Kaza sonrası kamyon sürücüsü aracına aldığı yaralılardan birini 2 kilometre sonra yola bırakıp uzaklaştı.

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü İlker Çetin(28) yönetimindeki motosiklet, park halindeyken hareketlenen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşen sürücü ile arkasındaki Necmettin Battal (53) yaralandı.

SÜRÜCÜYÜ BIRAKTI DİĞER YARALIYI ARABASINA BİNDİRDİ

Kaza sonrası kamyonetin sürücüsü yaralanan Necmettin Battal’ı aracına alıp uzaklaştı, motosikletin sürüsünü ise olay yerinde bıraktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla motosikletin sürücüsü ise İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

2 KİLOMETRE SONRA YOLDA BIRAKTI

İddiaya göre kamyonet sürücüsü olay yerinden yaklaşık 2 kilometre ileride aracına aldıkları yaralı Necmettin Battal’ı araçtan indirip uzaklaştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine Battal’da sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise kaçan kamyonet sürücüsünü arıyor.