#

Bursa

Bursa’da bir aile kaza kurbanı!

Bolu’dan Bursa’nın İnegöl ilçesine giderken TIR’a arkadan çarpan otomobildeki baba ve annenin ölümünün ardından 4 yaşındaki kızları Ahsen de 3 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

Geçtiğimiz hafta sonu Bolu’dan Bursa’ya seyir halinde olan Semih Sert idaresindeki otomobil TEM Cankurtaran mevkisinde İbrahim Gümüştekin’in kullandığı TIR’a arkadan çarptı. Kaza sonrası ihbarla olay yerine giden ekipler, otomobilde sıkışan sürücü Sert’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada ağır yaralanan eşi Sümeyra Sert ile kızı Ahsen Sert ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Anne Sümeyra Sert de hastanede hayatını kaybetti. Baba Semih Sert’in doğum gününde hayatını kaybettiği belirtilirken anne Sümeyra Sert’in de kazadan 2 dakika önce sosyal medya hesabından yolculuk videosu paylaştığı görüldü.

3 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ

Çiftin cenazesi İnegöl ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığı’na defnedildi. Kazadan 3 gün sonra bir acı haber de 4 yaşındaki Ahsen’den geldi. Kaza sonucu yaralanan 4 yaşındaki Ahsen Sert anne ve babasının ölümünden 3 gün sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın