#

Bursa

Bursa’da arazi aracı halk otobüsüne çarptı

Bursa’da kar yağışı sonrası buzlanma sebebiyle yollar buz pistine dönerken, arazi aracı kayarak karşı yönden gelen halk otobüsüne çarptı. Otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı. Şehir merkezindeki ara yollarda da çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım’da ekipler buzlu ve karlı yollara müdahale etmekte zorlandı.

Bursa’da dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı sabah saatlerinde şiddetini arttırdı. Bursa’da ana yollar, caddeler ve sokaklar karla kaplanınca araç sürücüleri mahsur kaldı. Bazı araç sürücüleri de buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip maddi hasarlı kazalara karıştı.

Kargo kamyonları ise Minareliçavuş Mahallesi’nde kayan yolda birbirlerine çarptı. Diğer bir görüntüde ise TIR sürücüsü karla kaplı yoldan çıkamayarak mahsur kaldı.

Öte yandan Demirci, Kaplıkaya, Hamitler ve Nilüfer’de buz tutan yollardaki sürücülerde zor anlar yaşadı. Polis ve belediye yetkilileri, kar lastiği ya da zincir olmadan trafiğe çıkan araçların kaza ya da yol kapanmalarına sebebiyet verdiklerine bu neden olumsuzluklar yaşandığına dikkat çekti.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın