#

Bursa

Bursa’da alkollü sürücünün çarptığı polisten iyi haber

Bursa’da çarşamba günü gece saatlerinde Nilüfer ilçesi İzmir Yolu Caddesi’nde polis denetim noktasına otomobiliyle dalan ve 2.27 promil alkollü çıkan sürücü Doğukan U.’nun olayın ardından polislere, “Polis otomobilini tersten geliyor diye gördüm” dediği belirtildi. 2’si polis 4 kişinin yaralandığı kazada polis memuru Rıdvan Güneş’in ise yoğun bakımdan çıktığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

23 Haziran’da Bursa’nın Nilüfer ilçesinde aşırı hızlı olduğu öne sürülen Doğukan U. yönetimindeki otomobil, uygulama yapılan polis noktasına daldı. Önce polis memuru Rıdvan Güneş’e, ardından da polis aracına çapan otomobil, uygulama noktasında bulunan Şuayip Günay yönetimindeki  bir başka otomobile daha çarparak durabildi.

Kazada, polis memuru Rıdvan Güneş ile polis aracında bulunan Ersin Güneş (45) ve otomobillerin sürücüleri Doğukan U. ve Günay yaralandı. 2’si polis 4 yaralı, çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Sürücü Doğukan U.’nun yapılan kontrolünde 2.27 promil alkollü olduğu saptandı.

AĞIR YARALI POLİS MEMURU YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

Bursa Şehir Hastanesi’nde yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma kaldırılan polis memuru Rıdvan Güneş, normal servise alındı. Güneş’in sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Kalçasındaki kırıklar nedeniyle ameliyat edilecek alkollü sürücü avukat Doğukan U.’nun da Uludağ Üniversitesi’ndeki tedavisi devam ediyor. Bu arada, diğer yaralılardan polis memuru Ersin Güneş’in bacağında kırıklar olduğu ve ameliyat olmayı beklediği, Şuayip Günay’ın ise tedavisinin tamamlanıp, tedavi edildiği bildirildi.

Doğukan U.’nun olayın ardından kaldırıldığı hastanede polis ekiplerine, “Ne olduğunu hatırlamıyorum ama polis otosu tersten geliyor diye gördüm” dediği belirtildi. Doğukan U.’nun tedavisinin ardından savcılığa ifade vereceği kaydedildi.

KAZA MOBESEDE

MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde; Doğukan U. yönetimindeki otomobilin hızla uygulama noktasına girmesi, polis aracına ve uygulama noktasında bekleyen otomobile çarptığı anlar yer aldı.