#

Bursa

Bursa’da alkollü sürücü ters şeride girdi

Bursa Osmangazi’ye Bağlı Yenibağlar Mahallesi’nde Alkollü Olduğu İddia Edilen Bir Sürücü, Ters Şeride Girdi Ve Başka Bir Araçla Neredeyse Kafa Kafaya Çarpışıyordu. Karşı Yönden Gelen Sürücünün Dikkati Sayesinde Kaza Yaşanmadı Fakat Taraflar Arasında Arbede Yaşandı.

Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ne Bağlı Yenibağlar Mahallesi’nde Bir Sürücü, Ters Yönde Seyir Halindeydi. Karşı Yönden Gelen Araçla Neredeyse Kafa Kafaya Çarpışıyordu.

Karşı Taraftan Gelen Sürücünün Dikkati Sayesinde Kaza Yaşanmadı… Dikkatli Sürücü, Aracın Ters Yönden Geldiğini Fark Edince Yavaşladı Ve Aracı Sol Şeride Doğru İlerletti. Ardından Sürücünün Yanındaki Yolcu Araçtan İndi Ve Ters Yönden Gelen Aracın Sürücüsünün Yanına Gitti. İddiaya Göre Ters Yönden Gelen Sürücü Alkollüydü. Aralarında Tartışma Çıktı.

Yolcunun Ardından Sürücü De Araçtan İndi Ve Ters Yönden Gelen Sürücüyü Araçtan İndirmeye Çalıştı. Bir Süre Arbede Yaşandı. Çevredeki Vatandaşlar Da Bölgeye Geldi Ve Sürücülere Müdahale Etmeye Çalıştı Fakat Tartışma Devam Etti. Ardından Durum Polise Haber Verildi Fakat Olayın İşine Polis Karışınca Alkollü Olduğu İddia Edilen Sürücü Kapısı Açık Bir Şekilde Kaçmaya Çalıştı. Diğerleri Peşinden Koşsa Da Durdurmadı…