#

Bursa

Bursa’da 2 kardeş kurşun yağmuruna tutuldu

Bursa’da ağabey ve kardeşi henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı şüpheli veya şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi’nde gece saat 02.30 sıralarında 41 yaşındaki Akın B. ile 37 yaşındaki kardeşi Bayram B.  henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.  Kurşunlar 2 kardeşin bacağına isabet etti.

Çevredeki vatandaşların sesleri duyması ve ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağabey ve kardeşe olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Akın B.Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken kardeşi Bayram B. Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Silahlı saldırı sonrası olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemelerde 10 adet boş kovan bulurken mermilerin bazılarının olay yerinden bulunan hafif ticari araca isabet ettiği öğrenildi. Polis ekipleri kaçan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.