Bursa’da şüpheli ölüm
Bursa’nın Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi’nde 32 yaşındaki 2 çocuk annesi Buse Taşer, evinde göğsünden silahla vurulmuş halde bulundu.
İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay sırasında çocukları da evdeydi
İlk belirlemelere göre Buse Taşer’in göğsünden silahla vurulduktan saatler sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunulduğu öğrenildi.
Olay sırasında çocuklarının da evde olduğu belirtilirken, polis ekipleri olayla ilgili genç kadının erkek arkadaşı olduğu değerlendirilen ve silahın sahibi olduğu öğrenilen bir kişiyi gözaltına aldı.
Savcılık inceleme başlattı
Cumhuriyet savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri evde uzun süre inceleme yaptı.
İncelemenin ardından Buse Taşer’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Yakınları sinir krizi geçirdi
Acı haberi alan yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken, bazı aile yakınlarının genç kadının bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığını öne sürdüğü öğrenildi.
Polis ekipleri, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu belirlemek için geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.








