#

Bursa

Bursa Yıldırım Spor’un hedefi şampiyonluk

Bursa Yıldırım Spor Başkanı Ekrem Senal yeni sezon yapılanması hakkında Line TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Senal yapacakları transferlerle gelecek sezon şampiyon olarak 2. lige çıkacaklarını söyledi.

Bursa’yı 3. Lig’de başarıyla temsil eden ve 2 sezondur 2. Lig’in kapısından dönen Bursa Yıldırım Spor, yeni sezonda şampiyon olacak bir kadro kurmak için işini sıkı tutuyor.

Tecrübeli teknik adam Eser Kardeşler ile yollarını sezon sonu ayıran Bursa Yıldırım Spor 4-5 teknik adamla dirsek temasına geçti.

Sezon öncesi yapılanma için görüşlerini aldığımız Bursa Yıldırım Spor Kulübü Başkanı Ekrem Senal önümüzdeki sezon için hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu söyledi.

Senal; “Son 2 yıldır sezonun son maçlarında 2.Lig’e çıkmayı başaramadık. Biliyorsunuz sezon sonunda Teknik Direktör Eser Kardeşler ile yollarımızı ayırdık. Tecrübeli 4-5 teknik adamla görüşme içindeyiz. Yapacağımız transferlerle ligi direk şampiyon bitirip bir üst lige çıkacağız. Gelecek sezon için buna odaklandık. Transferleri bu doğrultuda ince eleyip sık dokuyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Bursa Yıldırım Spor gelecek sezon şampiyon olup 3. Lig’den, 2. lig’e direk çıkacaktır” dedi.