#

Bursa

Bursa protokolü düğünde buluştu

Çiftehavuzlar Muhtarı Mustafa Süleyman ve eşi Emel Süleyman’ın güzel kızları Ayşe Süleyman, Sevgi & Zühtü Vatansever çiftinin oğulları Emin Vatansever ile dünya evine girdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in nikah kıydığı törende renkli görüntüler yer aldı. Fatih Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen nikaha iş ve siyaset dünyasından pek çok tanınmış sima yer aldı.

Bu renkli törene Bursa Milletvekili Refik Özen, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, Batısiad Başkanı Ahmet Er, Batı Trakya Olimpik Spor Kulübü Başkan Vekili Hüseyin Aydoğan, Genel Sekreter Halit Şefikoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Tuna, Bursa Muhtarlar Odası Başkanı İdris Aygün, Osmangazi Muhtarlar Odası Başkanı Burhan Mandacı, Seferi Işıklar Köyü Sakini ve Basın Sorumlusu Ramazan Deniz ve çok sayıda muhtar katıldı.

Buarada törene katılan Uluslararası Pomak Türklerinin Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Bülent Kapdağ ile Yönetim Kurulu üyesi Ahmet İlkin Pilo ve onlarca nikah şahidi genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Misafirleri ve muhtar arkadaşlarını kapıda karşılayan Çiftehavuzlar Mahalle Muhtarı Mustafa Süleyman, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere çok teşekkür etti.

Süleyman ve Vatansever ailelerinin akrabalık köprüsü kurdukları gece çiçeği burnunda çift Ayşe & Emin Vatansever’in heyecanı ve mutlulukları ise görülmeye değerdi.