Bursa’nın İnegöl ilçesinde sabah saatlerinde çıkan yangın, bir mobilya iskelethanesini tamamen kullanılmaz hale getirdi. Alevler kısa sürede büyürken, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı.
İnegöl’de sabah yangını paniğe neden oldu
Olay, saat 07.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi 2. Mobilya Sokak’ta faaliyet gösteren bir mobilya iskelethanesinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını gören vatandaşlar, durumu hemen İnegöl İtfaiyesi’ne bildirdi.
Kısa sürede olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeyi saran alevler ekiplerin yoğun çalışmasıyla yaklaşık bir saatte kontrol altına alındı.
İş yeri tamamen kullanılmaz hale geldi
Yangında iş yeri büyük zarar gördü ve kullanılmaz hale geldi. Olayda can kaybı yaşanmazken, çıkış nedeninin belirlenmesi için polis ve itfaiye ekiplerinin inceleme başlattığı öğrenildi.








