#

Bursa

BBP’den Orhangazi’ye çıkarma

Büyük Birlik Partisi Bursa İl Teşkilatı seçim çalışmalarını sürdürüyor. BBP, milletvekili adaylarıyla birlikte Orhangazi’ye giderek ziyaretlerde bulundu.

Büyük Birlik Partisi’nde hareketli günler yaşanıyor. Adayların belirlenmesi ile Bursa’nın tüm ilçelerine ziyaretler düzenleyen parti yönetimi, geçtiğimiz akşam Orhangazi’ye gitti.


BBP seçimler için iddialı

Ziyaretler ve seçim çalışmalarıyla ilgili parti yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Partimizin 2.bölge milletvekili adayları Ceyhan İnci ve Aydan Ayhan ile Yıldırım ve Gemlik İlçe Başkanlıkları ve Orhangazi İlçe Yönetiminiz ile birlikte Orhangazi’ye çıkarma yaptık.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kooperatif Başkanını ziyaretimiz ile başlayıp daha sonra Orhangazi esnaflarını ziyaret ettik. Akabinde Erzurumlular Derneği’nde iftar programına katıldık ve sonrasında dernek üyelerimize faaliyetlerimiz hakkında bilgi verdik.

Akabinde Orhangazi Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, dernek üyelerimizle Hasbihal ederek Orhangazi programımızı tamamladık. Rabbim yolumuzu açık etsin” denildi.