#

Spor

Batalla yeniden Bursa’da

Bursaspor’un efsane oyuncusu Pablo Martin Batalla Nilüfer Belediyespor’un yeni teknik direktörü oldu.

Bursa’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Nilüfer Belediyespor‘da yeni teknik direktör Bursaspor’un eski efsane futbolcusu Pablo Martin Batalla oldu Arjantinli krampon için imza Töreni İbrahim Yazıcı Stadı’nda yapıldı. bataja törende kendisini üç yıllığına Nilüfere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp başkanı Tamer İşler, teklifini kabul ettiği için Batalla’ya teşekkür etti 

Kulüp başkanı Tamer İşler, teklifini kabul ettiği için Batalla’ya teşekkür ederek, “Bursaspor’un Efsane oyuncusu Batalla, Efsane Başkan İbrahim Yazıcı Stadı’nda.Kendisine bu teklifi sundum. Arjantin’den ailesini alıp geldiği işin teşekkür ederim. Bize hedeflerimiz doğrultusunda, bu vizyonumuza katkı sağlayacağını düşündüğüm hocamıza teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrardan hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Batalla, Bursa’ya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi 

futbolculuk yaptığı uzun yıllar boyunca burada ikamet ettiği için ikinci evi olarak adlandırdığı Bursa’ya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Batalla ise “Tamer başkan beni ilk aradığında şehir Bursa olduğu için bunu kabul ettim. İkiz babası oldum. Ailemi buradan başka yere götürmek olmazdı. Oyunculuğumda da uzun planlar yapmadım. Hep anın tadını çıkamaya çalıştım. Nilüfer Belediyespor’un ciddi planlaması ve hedefleri var. Öncelikle bu hedeflere ulaşmak için güzel sonuçlar almak lazım. Ve iyi bir başlangıç yapmak gerek.” dedi.