Yaklaşık 9 bin 500 metrekarelik alanda yürütülen proje kapsamında Aile Parkı baştan sona yenileniyor. İlçe merkezinde bulunan park, tamamlandığında her yaştan vatandaşın güvenle ve konforla kullanabileceği modern bir yaşam alanı olarak hizmet verecek.
Parkta kapsamlı yenileme çalışması
Proje kapsamında parkta kesintisiz yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yeni nesil fitness alanı ile mini basketbol ve futbol sahaları oluşturuluyor. Ayrıca yeşil alanlar yenilenirken peyzaj düzenlemeleri, aydınlatma sistemi, sulama altyapısı ve yağmur suyu hattına yönelik çalışmalar da eş zamanlı olarak sürdürülüyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, uygulamaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirterek ekiplerden bilgi aldı ve çalışmaların titizlikle sürdürülmesi yönünde talimat verdi.

Başkan Erol: Kestel’imize değer katmaya devam edeceğiz
Başkan Ferhat Erol, Aile Parkı’nın ilçeye yakışır bir yaşam alanı haline geleceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Kestel’imize çok yakışacak bir projeyi adım adım hayata geçiriyoruz. Kestel’imizin kalbi Aile Parkı’nı baştan sona yeniliyoruz. Yaklaşık 9 bin 500 metrekarelik alanda yürüttüğümüz çalışmalarla parkımızı daha modern, daha güvenli ve daha kullanışlı bir yaşam alanına dönüştürüyoruz.
Kesintisiz yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness alanı, mini basketbol ve futbol sahaları ile yenilenen yeşil alanlarımız sayesinde her yaştan hemşehrimizin keyifle vakit geçireceği bir parkı Kestel’imize kazandırıyoruz. Çok yakında parkımız yepyeni yüzüyle vatandaşlarımızı ağırlamaya hazır olacak. Biz çalışmaya, Kestel’imize değer katmaya devam edeceğiz.”








