#

Bursa

Başkan Bozbey Ankara’da

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, Ankara’da “21. yüzyılda Soyal Demokrat Belediyecilik” konulu panele katıldı.

30 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen ’21. yüzyılda Soyal Demokrat Belediyecilik’ konulu ve geniş ölçekli olarak icra edilen Panel’e katılımcı Belediye Başkanları’nın yanı sıra konuşmacı olarak, Bursa Büyükşehir belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey’de katıldı.

Başkan Bozbey tarafından özellikle yapılan sunumda, Bursa Nilüfer ilçesinden başlayarak belediyecilikte halkla nasıl bütünleşerek, katılımcılıkla nihayetinde Bursa Büyükşehir Başkanlığının kazanılması örneklerle izah edildi.

Ankara’da panalist olarak katıldığı ve izleyenlerden çok beğeni ve alkış aldığı öğrenilen “Yerel Yönetim Deneyleri ve Sürdürülebilirlik” konulu programın ardından Bursa Derneği Başkanı İsmet Kazancı, Genel Sekreter Arif Akdemir, Kadın Kurulları Başkanı Feriha Acara ve Proje Yetkilisi Sedat Aşkın Uğur refakatinde Ankara Kaleiçi’nde mülkiyeti Derneğine ait konakta “Bursa Evi”ne teşrif ettiler.

Bozbey ile birlikte olunan 3 saate yakın sürede, kendilerine Bursa Derneği ile ilgili brifing verildi, Bursa Derneği’nin etkinlik projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu, Bursa ve dernekle ilgili çeşitli hususlar ve geliştirilecek projeler ele alındı.

Ayrıca, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Mustafa Bozbey’in Başkanı olduğu ve Ankara Kaleiçi’nde mülkiyeti Derneğimize ait “Bursa Evi” tesisimiz içinde ayrı bir bölümde müstecir olarak faaliyetlerini icra eden ve halen 131 üye belediyesi bulunan “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği” ile ilgili hususlar gündeme geldi.

Mustafa Bozbey, Bursa Derneği yeni Yönetim Kurulunu tebrik ederek başarıların devamını diledi, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa Derneği’ne ve yapılacak tüm etkinliklere tam destek ve katkı vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Teşrifat, Mustafa Bozbey’in Bursa’ya uğurlanmasıyla sona erdi.