#

Bursa

BALKANTÜRKSİAD’dan BAL-GÖÇ’e tebrik ziyareti

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkan Fatih Şakir ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde göreve gelen Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) yönetimine ziyaret gerçekleştirdi.

Heyetlerin karşılıklı tanışmasının ardından BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, BAL-GÖÇ Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan’a hayırlı olsun dileklerini sundu.

Ziyarette konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Şakir, “BAL-GÖÇ bizim çatı kuruluşumuzdur, sosyal olayları çözümlemek noktasında BAL-GÖÇ önemli bir misyonu yerine getiriyor. Hepimizin bir ortak paydası var; Balkan göçmeni olmak. BALKANTÜRKSİAD olarak bizlerin ana amacı Balkan ülkeleri ile ticari ilişkilerimizin gelişmesini sağlamak. Buradan hareketle öncelikli yapacaklarımız arasında hem camialarımızı güçlendirmek hem de Balkan coğrafyası ile iyi ikili ilişkiler kurmak var. Biz bu anlamda her zaman BAL-GÖÇ ile yakın ilişkiler içerisindeyiz” dedi.

BAL-GÖÇ Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan da, BALKANTÜRKSİAD heyetini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti aktarırken, “Kurucu üyeleri arasında yer aldığım BALKANTÜRKSİAD’la en başından beri sürdürdüğümüz sıcak diyalogların, iş birliklerinin daha çok artmasını diliyoruz. Ortaklaşa çalışma alanlarını çoğaltmalıyız. Umarım Balkanlar ile şehrimiz arasındaki kurulan köprülerin temellerini daha da sağlamlaştırırız” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyaretin sonunda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir BAL-GÖÇ Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan’a hediye takdiminde bulundu.

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın