#

Bursa

BALKANTÜRKSİAD’dan anneler günü kutlaması

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) tarafından geleneksel anneler günü kahvaltı programı düzenlendi.

Villa Verde’de gerçekleştirilen programa Bursa Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Volkan Keçici, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir ve BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu, Balkantürk Eğitim Vakfı Başkanı İlhan Uslu ile Üyeler ve aileleri katıldı.

ARCA Otomotiv’in destekleriyle gerçekleşen programın açılış konuşmasını yapan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, annelerin dünyanın en değerli varlıkları olduğunu söyleyerek, “Emeği ve özverisi ile hayatı güzelleştiren tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Hayatta olmayan tüm annelerimizi ise rahmetle ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

Bursa Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu da Anneler Günü’nü en içten dileklerle kutladığını söyleyerek, programı düzenleyen BALKANTÜRKSİAD ailesine teşekkürlerini kaydetti. Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Volkan Keçici de annelerin değerini sadece 1 güne sığdırmanın mümkün olmadığını ifade ederek, tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü en içten dileklerle kutladığını söyledi. Son olarak konuşan Balkantürk Eğitim Vakfı Başkanı İlhan Uslu da Annelere tebriklerini iletti.

BALKANTÜRKSİAD’ın geleneksel anneler günü kahvaltı programı üyeler arasındaki görüşmelerle devam etti.