#

Bursa

BALKANTÜRKSİAD üyeleri stres attı

BALKANTÜRKSİAD üyeleri, Bursa’nın sevilen solistlerinden Cengiz Ateş’in şarkıları eşliğinde doyasıya eğlendi.

BALKANTÜRKSİAD üyeleri,  Genç Nesil Çalışma Grubu’nun organizasyonunda Siesta Balkan Parkı’nda gerçekleştirilen “Yaza merhaba” partisinde buluşurken, gecede sahne alan Bursa’nın sevilen ve başarılı solisti Cengiz Ateş de sahne performansıyla takdir topladı. Yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşma şansı yakalayan konuklar, şarkılar eşliğinde eğlenerek keyifli bir gece geçirdiler.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir ve yönetim kurulu ile çok sayıda üyenin hazır bulunduğu renkli gece hakkında açıklamada bulunan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Fatih Şakir, çalışma gruplarının faaliyetlerinde önemli projelere imza attıklarını belirtirken, üyelerin daha fazla buluşacağı böyle birleştirici organizasyonlar aralarındaki bağları daha da kuvvetlendirdiğine dikkat çekti.

Genç Nesil Çalışma Grubu Başkanı Ayşegül Gürses de, “BALKANTÜRKSİAD olarak büyük bir aileyiz, birlik ve beraberlik içinde daha birçok etkinliğe imza atacağız. Bize destek olan başkanımız Fatih Şakir’e ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.