#

Bursa

Bakan Varank vatandaşlarla buluştu

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kaldı. Milyonlarca vatandaş sandığa gidecek. Siyasi partilerde ise seçim mesajları gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bağlarbaşı’nda vatandaşlara seslendi. Bağlarbaşı Meydanı’na Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG ile alana giriş yaptı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa 2’nci bölge milletvekili adayı Mustafa Varank, bu ülkede 21 yıldır gerçek işlerin mücadelesini verdiklerini vurguladı. Varank, bu aziz vatandaşlarımızın hak ettiği hizmetleri ulaştırmak için gayret gösterdik. Yerli ve milli projelerle sizin karşınıza çıkıyoruz diye belirtti. Varank, şöyle devam etti.

‘’Bu yolculuk devam etsin diyoruz.14 Mayıs’ta sayın cumhurbaşkanımızı tekrar cumhurbaşkanı yapmaya var mıyız? 21 yıldır Bursa’yı cumhurbaşkanımızın nereye getirdiğini anlatmaya gerek yok. Siz bunu biliyorsunuz. Biz yapmanın derdinde olduk. Onun için mücadele ettik.

Türkiye’nin ekmeğini büyütüyoruz

Türkiye’nin otomobili bunun örneği. Ne dediler yapamazsın dediler. Bunlar Gemliği İtalya’da zannediyorlarmış. Biz bunlara öğreteceğiz. Bunlar ne yaparlar, ne yaptırırlar. CHP partili belediyeler var. Türkiye’nin en büyük şehirlerini yürütüyor. Şuan da en pahalı suyunu CHP’li belediyeler satıyor.

Biz milletimizi düşünüyoruz. Onun için Türkiye’nin ekmeğini büyütmeye çalışıyoruz. Siz bu iş bilmezlere ülkeyi teslim etmezsiniz. Bunlar yapmadığı gibi yaptırmıyorlarda. Biz gayretimizi gösterdik. FETÖ’cüler bu ülkede bir daha gündeme gelemeyecek. Bursa çok güzel bir şehir, değerli bir şehir. Potansiyeli oldukça yüksek. Biz biriz ve beraberiz. Siz FETÖ’cülere de PKK’lılara da müsade etmezsiniz. 14 Mayıs gecesi yine burada toplanalım. Kutlu zaferimizi kutlayalım’’ dedi.

İlknur Yılmaz/ Line Tv