#

Bursa

Bakan Varank İnegöl’de

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kaldı. Bursa genelinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Cumhur İttifakı İnegöl’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa 2’nci bölge milletvekili adayı Mustafa Varank, İnegöl’de vatandaşlarla buluştu. Varank, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG ile alana giriş yaptı. Programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti Bursa Milletvekili adayları katıldı.

Öte yandan İnegöllüler yoğun katılım gösterdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gençlik burada mı diye seslendi. Varank, konuşmasına şöyle devam etti.

‘’Şu coşkuyu görmek gururların en büyüğü.Biz biliyoruz ki sizler bu meydana türkiyenin liderine Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak için geldiniz. Bursa’da bu meydanı görsün. 21 yıldır bu ülkede taş üstüne taş koymanın aziz milletimize hak ettiği hizmeti yapmak için çalışıyoruz. İnegöl’ün neye ihtiyacı varsa, İnegöl’ün marka değerini yükseltmek için bunun için gece güzel çalışmaya devam ediyoruz. Sizler bu ülkede ki kalkınma hareketin içinde yaşıyorsunuz. 14 Mayıs’tan sonrada bu hizmet kervanı devam etsin istiyoruz. Laik oldukları yatırımlarla buluşsun istiyoruz. Sizlerin desteğiyle bu yola devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta sayın cumhurbaşkanımızı tekrar cumhurbaşkanı yapmaya var mıyız? Söz mü ?

İşte bu mesajı Bursa ve Türkiye duydu. takımın lideri belli. Bu lider Recep Tayyip Erdoğan. Onun takım arkadaşlarını da desteklemek lazım onu yalnız bırakmamak lazım. Karşımızda cahil bir muhalefet var. Dünyadan bir haber. gemliği italya da zannediyorlar. Biz onlara 14 Mayıs’ta Gemliği öğretecek miyiz?

Tarihin çöplüğüne göndermeye var mıyız? Biz bunların aklına uysaydık TOGG, şehir hastanesi olmazdı. Osmangazi köprüsü olmazdı. Sizlerin desteğiyle bu yola devam edeceğiz. Bizim aziz milletimiz kirli pazarlıklara izin vermez. Çok hayati bir seçime gidiyoruz. Bu teröristler kimi destekliyorsa onların karşısında durmamız lazım. Bu ülkede tekrar FETÖ’nün yeşermesine izin verir misiniz? Onun için çok dikkatli olmak lazım. Bu seçim Türkiye’nin kader seçimi. Bu ülkeye hizmet kazandıran lidere oy vermemiz lazım. İnegöl’e birçok projeyi kazandıracağız. Önümüzdeki dönemle bu ilçeye hizmet edeceğiz. Bunun yolu 14 Mayıs’tan geçiyor’’ dedi.