#

Bursa

“Anketlerde de gönüllerde de ilk sıradayız”

CHP Bursa Yenişehir Belediye Başkan adayı Sadi Aktaş, “ Anketlerde de gönüllerde de ilk sıradayız. Kazanıyoruz, kazanan ve gülen Yenişehir olacak” dedi.

Bursa kamuoyunda yapılan anketlerde önde olduklarını ifade eden CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Sadi Aktaş, halkımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya layık olmak için birlik berberlik içinde ilçemizi yöneteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın sözüm sözdür” diye ifade etti.

Aktaş, “ Hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Rengini belli edemeyen çekinen birçok insanımız yanıma geliyor. Bana mesaj atarak Başkanım yanındayız oyumuz sana diyorlar. Bunların içinde her partiden halkımız var bir kez daha diyorum kazanıyoruz. Kazanan Yenişehir olacak siyasi görüşü ne olursa olsun herkes bizim için eşittir. Hiç bir belediye çalışanı kardeşimin ekmeğiyle yeriyle oynanmayacak. Herkese eşit olarak insanlarımızın mutlu olmasını gülmesini sağlayacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, “CHP Bursa Yenişehir Belediye Başkan adayımız Sadi Aktaş’ın Yenişehir’de sizlere verdiği her sözün teminatı benim size söz veriyorum. 1 Nisan tarihinde Sadi Başkanın verdiği her söz yerine gelecektir. Sizlerden Yenişehir’de Sadi Aktaş’a Bursa’da Mustafa Bozbey’e destek bekliyorum” dedi.