#

Magazin

Amy Price’den gelen açıklama

İngiliz model Katie Price (45), bu yılın başlarında ‘Britanya’nın en büyük göğüslerine’ sahip olmak için bıçak altına yattı ve bu onun toplamda 13’üncü göğüs estetiği oldu. 
Ünlü ismin annesi Amy Price, kızının estetik yaptırma sevdasından duyduğu endişeyi dile getirerek; Katie’nin ameliyat randevularını gizlice iptal ettiğini itiraf etti.

ERKEN YAŞTA BAŞLADI

This Morning’in geçtiğimiz dün yayınlanan bölümünde konuşan Amy, kızının estetik ameliyat sevgisi hakkında; Sürekli estetik yaptırma isteği mutsuzluktan kaynaklanıyordu. Bu Katie için erken yaşta başladı, sahilde bir fotoğraf çekimi yapıyordu ve birisi ona ‘Göğüslerin yok, nasıl üçüncü sayfa modeli olabilirsin?” dedi” ifadelerini kullandı.

Kızımın ameliyat olmasını istemiyordum diyen Price, Bu yüzden onun birkaç ameliyat randevusunu iptal ettim. Bunu fark ettikten sonra bana bir daha ne zaman ameliyat olacağını söylemedi şeklinde konuştu ve ekledi:

Katie’nin yaşadığı şeyin Vücut Dismorfik Bozukluğu olduğunu ve dövme yaptırmasının da bu hastalıktan kaynaklandığını düşünüyorum. Bana sorarsanız bunca ameliyattan sonra göğüsleri gülünç görünüyor.”

FRANKENSTEIN’IN GELİNİ GİBİ GÖRÜNECEK’ 

Amy Price, kızına bıçak altına yatmaktan vazgeçmesi için yalvardığını da belirterek; “Sonunda ‘Frankenstein’ın Gelini’ gibi görüneceğinden korkuyorum dedi.

Yakında yayınlanacak olan otobiyografisi ‘The Last Word’de de kızından bahseden Price, Katie’nin ‘erkekleri cezbetmek için’ görünüşünü değiştirmediğini, ancak ilişkilerinde kriz yaşadığında bıçak altına yatma alışkanlığı olduğunu belirtti:

Çoğu insan kötü bir gün geçirdiğinde ya da kendini biraz kötü hissettiğinde tırnaklarının rengini değiştirir veya saçlarını boyar ama Katie vücudunun şeklini değiştiriyor.”

“Yıllar geçtikçe hepimiz bunu Kate’in kişiliğinin bir parçası olarak kabul etmeye başladık. Onu bu kadar çok estetik yaptırmaması konusunda uyarıyorum ancak bana ‘boşa nefes tüketmememi’ söylüyor.”

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın