#

Spor

Altınordu, Gökberk ve Mustafa’yı geri çağırdı

Altınordu, sezon başında Siirt İl Özel İdaresine kiraladığı Gökberk Efe ile Edirnespor’a kiralık olarak giden Mustafa Karaman’ı tekrar takımı çağırdı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 17 puanla düşme hattının hemen üzerinde bulunan Altınordu, ara transfer döneminin açılmasıyla birlikte çalışmalara başladı. İlk takviyesini son olarak Sarıyer forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Eray Ataseven’i kadrosuna katarak gerçekleştiren İzmir ekibi, şimdi de iç transferde flaş bir hamleye imza attı. Kırmızı-lacivertliler, sezon başında kiralık olarak gönderilen Gökberk Efe ile Mustafa Karaman’ı tekrar takıma çağırdıklarını duyurdu. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Sezon başında Siirt İl Özel İdaresine kiraladığımız Gökberk Efe ve Edirnespor’a kiralık olarak giden Mustafa Karaman, tekrar A takımımıza döndü” ifadelerine yer verildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı olan Ali Koç’u ziyaret eden Başkan Seyit Mehmet Özkan, bu kez de Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat’a nezaket ziyaretinde bulundu.