#

Bursa

Aktaş’tan Yenişehir Ticaret Borsası’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Sadi Aktaş, Yenişehir Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Sadi Aktaş, İlçe Başkanı deniz Dörtkardeş meclis üyesi adayları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yenişehir Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Aydın, “ Yapılacak yerel seçimler ülkemize milletimize hayırlı uğurlu olsun. Borsamızı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Hasan Öztürk ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Sadi Aktaş ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

SADİ AKTAŞ İLE YÜZLER GÜLECEK

Ziyarette konuşan Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, “ Öncelikle Borsa Başkanımız Ahmet Aydın ve yönetim kuruluna başarılar diler misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.31 Mart yerel seçimleri öncesi Bursa ve ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bugünde Yenişehir ilçemizdeyiz Başkan Adayımız Sadi Aktaş bölgede tanınan sevilen bir isim mütevazi kişiliği ile gönüllere girmiş bir büyüğümüzün bu durumlarını görmek bizleri mutlu ediyor.31 Mart yerel seçimlerinde Başkan adayımız seçimi kazanarak doğup büyüdüğü topraklara en iyi şekilde hizmet edecektir. Kazanan Sadi Aktaş kazanan Yenişehir olacaktır. Halkımızın yüzü gülecek” diye konuştu.