#

Haber

AK Parti’den kira fiyatlarıyla ilgili açıklama

Partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunun AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, fahiş kira fiyatlarına değindi. Çelik’in gündeminde İsveç’in NATO üyeliğiyle ilgili süreç de vardı.

Ak parti  Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezinde MKYK toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu. Seçim sonrasındaki ilk toplantı olduğunu belirten Sözcü Çelik,

“Seçim işleri başkanımız Ali İhsan Bey kapsamlı bir sunum gerçekleştiriyorlar. Böylece başarılı olduğumuz, yeterince başarı gösteremediğimiz bütün alanları iller, ilçeler tüm kılcal damarlarına kadar görmek üzere kapsamlı bir sunum gerçekleştiriliyor. Tabii ki geçmiş yıllarda da mukayese ederek bu sonuçları değerlendirmeye devam ediyoruz. Genel Başkanımızın açılışta bir ifadeleri oldu değerlendirme yaparken ‘bir seçim süreci bitti ama seçim defteri kapanmadı.’ Yani genel merkezimiz, bütün birimlerimiz, bütün teşkilatlarımız, Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandığımız 28 Mayıs’ın ertesi gününden itibaren Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği gibi yerel seçimlere dönük hazırlıklara başlamışlardır. Çünkü siyaset kesintisiz yapılan bir iştir. Vatandaşımızın beklediği hizmete ara verilemez hizmet süreci hiçbir şekilde tatile sokulamaz. Dolayısıyla yerel seçimlere doğru giderken kendimizi daha çok anlatmak, daha iyi anlatmak yerel seçim sürecine kadar öngördüğümüz hizmetleri, temasları daha güçlü bir şekilde yerine getirmek için kuvvetli bir şekilde bu temasları sürdüreceğiz. Bu bakımdan hem geçmiş yıllardaki Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve milletvekilleri seçimleriyle bu son seçim arasındaki mukayeseleri il, ilçe bazında çeşitli, oyumuzun arttığı, azaldığı, güçlü olduğumuz, yeterince güçlü olmayı bekleyip de olan bağlamında tek tek vatandaşımızın bizden beklentilerini bulmaya çalışıyorlar, tespit etmeye çalışarak bu değerlendirmeyi yapıyoruz. Bu değerlendirmeleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.