#

Bursa

AK parti yine 1.parti olacaktır

5 genel, 3 yerel, 3 referandum, 1 cumhurbaşkanlığı seçimi dahil 12 seçimden başarıyla çıkan AK Parti teşkilatları 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazır.

AK Parti Yenişehir ilçe Başkanı Mehmet İleri, “5 genel, 3 yerel, 3 referandum, 1 cumhurbaşkanlığı seçimi dahil 12 seçim boyunca başarı grafiğini halkımızın desteği ile sürdürmüş olup önümüzdeki seçimlerde de 1.parti olarak çıkacaktır” dedi.

Başkan Mehmet İleri, “ Öncelikle yapılacak seçimlerin ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum. AK Partimiz 14 Ağustos 2001 yılında kurulduktan yaklaşık 1 yıl sonra Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2002 genel seçimleri yapıldı. Partimiz bu seçimlerde 365 milletvekili çıkararak tek başına iktidara geldi. O günden bu yana 5 genel, 3 yerel, 3 referandum, 1 cumhurbaşkanlığı seçimi dahil 12 seçim boyunca başarı grafiğini halkımızın desteği ile sürdürmüştür. Yapılacak bu seçimlerde halkımız Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan güven ve sevgisini yine sürdürecektir. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde liderimiz yine göreve seçilecek olup Cumhur ittifakımız genel seçimlerden de 1. Parti olarak çıkacaktır. Bizler teşkilatlar olarak seçimlere hazırız. Halkımızın emrinde olup dün olduğu gibi bundan sonrada halkımızdan hiç kopmayacağız. Halkımızın desteği ile Türkiye en iyi hizmetlere yine AK Parti ile devam edecektir” diye konuştu.