#

Aksaray

Aile katliamı: Eşini bıçaklayıp çocuklarını balkondan attı

Aksaray’da cinnet getiren yabancı uyruklu bir baba eşini çeşitli yerlerinden bıçaklayarak, 3 ve 4 yaşlarındaki iki çocuğunu da balkondan atarak öldürdü. Olayın ardından intihar teşebbüsünde bulunan şüphelinin tedavisi sürüyor.

 

Korkunç olay Aksaray’da Dere Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailevi nedenlerden dolayı eşi Gol Bibi Sultanı (26) ile tartışan Afganistan uyruklu Mohammed Hossein Sultanı (35), tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu mutfaktan aldığı bıçakla karısını 5 yerinden bıçakladı.

KENDİSİNİ DE BALKONDAN ATTI

Ardından Meryem Sultanı (4) ve Merveh Sultanı (3) yaşındaki 2 kız çocuğuna yönelen baba çocuklarını oturdukları 3 katındaki evlerinin balkonundan aşağıya atarken, kendisi de aynı balkondan aşağıya atladı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112’ye bildirildi. İhbar üzerine olay yerine ambulanslar ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Balkondan atılan 2 kız çocuğuna yol ortasında müdahale edilirken, bıçaklanarak ağır yaralanan kadın da evin içindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

ANNE VE 2 ÇOCUĞU KURTARILAMADI

İntihar girişiminde bulunan baba da yol ortasında yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, anne ve 2 kız çocuğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan babanın tedavisi ise devam ediyor.

Polis ekipleri incelemeler yaparken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Yorum için tıkla

Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir Giriş

Yorum yazın